top of page

Bedankt voor je inschrijving

Check ook even je spamfolder als je binnen 2 minuten nog geen mailtje van me hebt ontvangen en vergeet ook niet om je e-mailadres te bevestigen. 

Via deze weg zal ik regelmatig financiële tips delen die voor elke ondernemer nuttig zijn, of je nu net start, of al langer bezig bent. 

Wil je écht meer grip op je cijfers, winst en groei, dan is er net iets meer nodig. 

Als duwtje in de goede richting, geef ik je daarom - enkel hier op deze pagina -

eenmalig de kans om mijn winstgevende tools aan te schaffen, die jou gaan helpen met het opzetten van een stevig financieel fundament.

Starten doe je met privé-situatie. Van welk loon droom je maar kan je je nu nog niet uitkeren? 

Met de Persoonlijke Budgetplanner krijg je een goed overzicht en weet je wat er nodig is, om die zo gedroomde financiële rust te bereiken.

Met de Omzetplanner krijg je écht controle over je zakelijke inkomsten en uitgaven en wordt plannen en anticiperen een eitje. Kom nooit meer voor verrassingen te staan en leer hoe je je omzetdoel kan bereiken!

En het Financieel Plan is de basis van alles! Plan 3 jaar vooruit en je financieel fundament staat als een huis. 

 

Samen goed voor een totale waarde van 149 EUR, voor jou nu beschikbaar voor de minimale (en totale) investering van slechts 24,50 EUR. (En ja, het is een investering en geen kost in dit geval 😉)

 

Emilie

Met jouw hulp kreeg ik meer inzicht in mijn financiën waardoor ik ook beter kon focussen op de prioriteiten. Dankzij jou kreeg ik ook meer zelfvertrouwen en met de tools blijf ik on track!

Bedankt Veerle, dankzij jou heb ik nu een planning & inzicht en heb ik alles op orde. Thx voor jouw financiële raad voor zaak en privé! Je legt de lat hoog en daar was ik naar op zoek!

    

- Griet

bottom of page