top of page

Money Moves 

Financieel groeitraject

pexels-fauxels-3183198.jpg

 

Ondernemen is jouw passie. Je houdt van je bedrijf en je hebt er grootse plannen mee. 

Je wil graag vooruit. 

Maar hoe hard je ook je best doet, je hebt soms het gevoel dat je ter plaatse blijft trappelen. Je houdt nog niet genoeg over, je kan jezelf nog niet elke maand een mooi loon uitkeren (of zeker nog niet in verhouding tot het werk dat je levert, het mag best wat meer zijn) en je hebt het gevoel dat je maar wat doet.

Je hebt geen grip op je cijfers, niet op je uitgaven, en niet op je winst. Je weet dat je hier nog wat in kan bijleren en dat je best nog wat financieel 'savvyer' mag worden.

 

Welkom in Money Moves, mijn individueel gepersonaliseerd programma

In Money Moves loop ik gedurende 5 maanden met je mee en help ik jou met je zakelijke en persoonlijke financiën, als een tijdelijke en persoonlijke CFO-ad-interim.

 

Ik help je meer grip te krijgen op je cijfers, zodat je je onderneming naar het volgende niveau kan tillen. Eentje met continue winst. Met kosten die onder controle zijn. En met ruimte om eindelijk iets op te bouwen (privé zowel als zakelijk). 

 

Ik help jou je cijfers zo overzichtelijk en begrijpbaar maken dat je er van gaat houden!

Ik ben met plezier ook jouw stok achter de deur, zodat je je doel(en) kan behalen.

Een minimum aan financieel inzicht is immers essentieel voor elke ondernemer. 

"You can't make financial decisions if you're not educated." - David Bach 

Kan mijn boekhouder mij hier niet mee helpen? Nee, dat kan hij of zij niet (*). Je boekhouder zal je helpen met de neerlegging van je cijfers en je belastingaangifte. Een boekhouder zie je vaak maar 1, hooguit 2  keer per jaar om de cijfers van het afgelopen jaar te bespreken en mogelijk een nieuw strategisch plan. Maar daarna is het aan jou om die strategie uit te voeren. En dan loopt het wel eens mis, want door het ontbreken van financieel inzicht heb je geen winstdoel, geen omzetdoel, weet je niet of je veel of weinig moet inkopen, welke marge je moet toepassen, en of een nieuw personeelslid of die dure opleiding eigenlijk wel budgettair kan of niet. 

 

(*boekhouders verwijzen ondernemers naar mij door - omdat zij vaak gewoon geen tijd hebben om hun klanten hierin te begeleiden.)

 

Voor wie is Money Moves? 

 

Voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers die weten dat meer grip op & inzicht in hun cijfers meer rendement oplevert. 

En als je je in 1 of meer van onderstaande puntjes herkent: 

 • Je hebt hulp nodig met de financiële kant bij de opstart van je business (voor starters) of in je bestaand bedrijf

 • Je bent redelijk 'clueless' als het op geld aankomt (je hebt het nooit geleerd, je interesseerde je voor andere zaken, of je mist gewoon iemand die met je meekijkt) - mogelijk ben je ook wat 'angstig' en stel je de confrontatie liever uit.

 • Je wil een stevigere financiële basis uitbouwen

 • Je maakt je soms zorgen over je (financiële) toekomst en die van je kinderen

 • Je hebt geen overzicht en weet niet waar je geld naartoe gaat

 • Je hebt geen nood aan het zoveelste DIY-traject.

 • Je bedrijf heeft ondanks een mooie omzet, nog niet de financiële reserves, integendeel, vaak moet je nog elke maand keuzes maken in betalingen

"Rich people constantly learn and grow - poor people think they already know". T. Harv Eker
pexels-lex-photography-1109543.jpg

Wat is de inhoud van het traject?

 • We plannen 5 persoonlijke coachingsessies (elke maand 1)  via Zoom 

 • Je ontvangt tweewekelijkse opdrachten die je op koers zullen houden om stilaan de controle en overzicht (terug) te krijgen. Aangepast aan jouw bedrijf en jouw vragen.

 • Tussentijds mag je mij ook contacteren - via mail of whatsapp - ik probeer binnen 48u te reageren.

 • Je ontvangt tools om je financiële leven gemakkelijker te maken (denk aan een persoonlijke budgettool, een save&invest-tool, een omzetplanner, een start-your-business-tool voor de opmaak van een stevig financieel plan voor je droombusiness of een financieel plan bij investeringen, en een handige complete overzichtstool  (verzekeringen, pensioenen, beleggingen, inkomsten & uitgaven)  waardoor je nooit meer voor verrassingen komt te staan - check gemoedsrust ✔️

 

Actie: momenteel stel ik de laatste 10 plaatsjes voor dit programma open voor snelle beslissers.

Wil je niet wachten tot januari met je goede voornemens, wil je graag persoonlijke begeleiding van een expert en geen cursus of online opleiding, dan grijp je best nu je kans! In 2024 zal ik me nog meer toeleggen op de uitbouw van de academy en online cursussen. Maar ik wil graag nog zoveel mogelijk ondernemers de kans geven om in te stappen, dus ik koppel er ook een mega-korting aan zodat je ook over de prijs niet meer moet twijfelen!

 

Nog even dit: alle coaching verloopt individueel, waardoor je maatwerk mag verwachten.

En uiteraard behandel ik jouw dossier & de informatie die je met me deelt volledig vertrouwelijk! 

 

Ben je klaar om je bedrijf en je persoonlijk leven een boost te geven? Laat ons dan samen kijken of dit 1-op-1 programma voor jou de juiste keuze is.

 

 

IMG_9296.jpeg
bottom of page