top of page

financielle academy  

Met dit traject kies je voor financiële gemoedsrust, financiële groei en leer je alles over financieel slim ondernemen .

Een aanrader voor wie het goed wil aanpakken!


Leer stap voor stap en in eenvoudig

te begrijpen taal, hoe je een financieel gezond bedrijf kan uitbouwen, waarvan je

ook privé de vruchten kan plukken.  

"You can't make financial decisions if you're not educated." - D. Bach

Kennis is het begin van alle wijsheid. 

Het 'obligate' diploma bedrijfsmanagement dat je vroeger moest kunnen aantonen bij de oprichting van je zaak, kon evengoed een diploma maatschappelijk assistent of onderwijzer zijn.

Raad eens hoeveel aan economie gerelateerde leerstof je in dat geval hebt gehad?

Zo goed als geen. 

 

Eén voordeel van deze regel: je moet je als startende ondernemer niet belemmerd voelen door een gebrek aan financiële kennis. Vrijwel iedereen kan starten en dat is op zich goed nieuws! 

Het grote nadeel: je hebt écht wel een minimum aan financieel inzicht nodig om je bedrijf op alle fronten succesvol te maken. 

Misschien herken je 1 of meer van deze puntjes wel? 

→Je boekhouding is niet bijgewerkt. Je hebt er geen tijd voor en/of je doet het niet graag. Je schuift het altijd wat voor je uit met stress tot gevolg (want opeens is die BTW-aangifte daar en moet je alles nog bij elkaar gaan zoeken).

→Je werkt hard in en aan je zaak, maar je hebt niet het gevoel dat je er de vruchten van plukt. Elke maand is er wel iets onverwachts waardoor je weer niets hebt kunnen opbouwen. 

→Je hebt geen reserves. Ondanks een mooi omzetcijfer hou je niets over. Je weet niet of het aan je kosten, je prijszetting of iets anders ligt. 

→Je kan je omzet niet plannen dus elke maand is het weer bang afwachten of je er gaat geraken of niet en of je vaste kosten betaald kunnen worden. 

→Je keert jezelf geen vast loon uit, je doet het met wat er overblijft.

Voor wie is de Financielle Academy geschikt? 

Voor alle vrouwelijke ondernemers die 

1. financiële kennis missen

2. meer financieel inzicht willen 

3. gesprekken met de boekhouder of de bank altijd wat uit de weg gaan

4. niet weten hoe ze nu privé beter kunnen worden van al dat harde werk, zonder zich blauw te betalen aan belastingen.

5. hun geld aan het werk wil zetten in plaats van omgekeerd. 

Wat is er inbegrepen in het traject? 

Je krijgt gedurende 1 jaar toegang tot een online leerplatform met 10 modules, je krijgt diverse tools aangereikt om je (financiële) administratie te vereenvoudigen, je kan gedurende de looptijd van het traject 6 keer deelnemen aan de Q&A's, en je kan met al je vragen terecht in de community. En tussen alles door ben ik met plezier jouw stok achter de deur om je te helpen je doelen te bereiken!

 

Is het ook geschikt voor starters? 

 

Zeker! Dit traject is voor elke ondernemer die financiële basiskennis mist. Of je nu al langer ondernemer bent, of nog moet starten.

Je leert in de Academy onder meer ook hoe je een winstgevend financieel plan kan opmaken. Dat is zowel voor starters als voor ondernemers die willen groeien / investeren een noodzaak.

 

Is het moeilijk?

Moeilijk is het niet. Ik leg alles in eenvoudige taal uit. Blijkbaar - als ik mijn klanten mag geloven - ben ik daar goed in 😉. 

Wanneer kan ik starten?

Inschrijven kan op elk moment. 

Enkele dagen na inschrijving ontvang je ontvang je alle informatie & inloggegevens. 

Ondernemen is jouw passie. Je houdt van je bedrijf. Je werkt hard. Alleen zie je het resultaat daarvan vandaag nog niet weerspiegeld op je rekening. Je wil kunnen genieten van het leven, daarom ben je o.a. voor een stukje toch, als zelfstandige gestart. Maar van de zogenaamde voordelen van dit statuut, heb je tot nu toe, nog niet veel gezien. 

Wie ben ik? 

Ik ben Veerle Geubbelmans, ik ben financieel adviseur & sidekick voor vrouwelijke ondernemers. Met Boutique Finance (spreek uit in het Engels) coach en begeleid ik ambitieuze vrouwen naar financieel inzicht, zelfvertrouwen en resultaat. 

Naast Gecertificeerd budgetcoach ben ik eveneens partner bij Valtac, ons accountants-en advieskantoor en was ik meer dan 25 jaar werkzaam bij de bank, als o.a. ondernemersadviseur & specialist business credits. 

Verder ben ik al 14 jaar fulltime alleenstaande mama van een fantastische zoon. Dit maakt van mij een solo-ondernemer én solo-mama en dat is meteen waarom ik een groot hart heb voor alle ondernemende vrouwen die een (zaken)partner, sidekick, sparringpartner of gewoon ad hoc 'hulp' missen.

Ik begrijp je & ik ben er voor jou. 

Als alleenstaande mama én ondernemer draag ik een dubbele financiële verantwoordelijkheid. Niet alleen naar mijn gezin (ik ben de enige kostwinner), ook naar mijn bedrijf (ik moet mezelf elke maand minstens een loon kunnen uitkeren en al mijn vaste kosten kunnen betalen). Ik heb geen fluwelen kussen zoals 1 van mijn coaches ooit zei.

En net daarom ben ik het aan mezelf verplicht om voor een stevige financiële basis te zorgen.

En die basis - daar heb ik mijn bedrijf voor nodig: 

​Ik zag het meer dan eens bevestigd tijdens mijn loopbaan bij de bank.

 

Het zelfstandig ondernemerschap is lucratief - als je het goed aanpakt! ​

Mijn ‘onafhankelijkheid’ is voor mij de normaalste zaak. Ik vind dat elke ondernemende vrouw baas moet zijn over haar geld (en dat van haar bedrijf) en dat begint met kennis en inzicht.

Wat mag je verwachten?

Online leeromgeving

Via verschillende modules (10) leer je financieel slimmer ondernemen (ken de Do's & Don't do's, leer alles over fiscale hefbomen, prijszetting, vermogensopbouw, risico's en hoe ze te vermijden, en leer hoe je je bedrijf voor jou kan laten werken in plaats van omgekeerd).

Leer hoe je een financieel plan kan omzetten naar een ijzersterk, realistisch, zakelijk fundament. Dit gaat je helpen om gefundeerde beslissingen te nemen voor jou en je bedrijf. Je krijgt mijn feedback en hulp bij de opmaak van je financieel plan.

Leer hoe je meer grip kan krijgen op je cijfers én het saldo van je rekening.

Groei niet alleen in 'numbers' maar ook in zelfvertrouwen!

Toegang tot de Financielle Community. 

Vrouwen die elkaar helpen in hun (financiële) groei, daar wordt de wereld alleen maar mooier van 🧡. Hier kan je terecht voor steun, support, ervaringsuitwisselingen, en het vergroten van je netwerk. 

6 maandelijkse Q&A's

De maandelijkse Q&A's zijn een heel waardevolle aanvulling op het traject. Hierin bespreek ik - anoniem indien gewenst - reële businesscases en beantwoord ik vragen m.b.t. de modules. 

BONUS (¨) 

Naast de gewone modules staan ook volgende expert-sessies al gepland:

Bonus 1: IPT, VAPZ & Pensioen to the max

Bonus 2: aansprakelijkheid & risico’s als zelfstandige

Bonus 3: op zoek naar kapitaal

Bonus 4: werken met personeel (fiscaal interessante mogelijkheden en hoe je personeel beschermen)

Bonus 5: Beleggen en investeren als zelfstandige/met je vennootschap 

Bonus 6: je (eerste) opbrengstpand als zelfstandig ondernemer

(*) de Bonus-sessies zijn inbegrepen in de Premium-editie.

Kies je voor de Comfort-editie, krijg je voorafgaand aan elke sessie, een uitnodiging en kan je vrijblijvend kiezen voor deelname voor de meerprijs van €47/sessie.

Investering

De normale investering voor de Financielle Academy - Premium bedraagt 2.450 euro. Je kan ook kiezen voor termijnbetalingen (3 en 6 maanden)*.

(*) Tip: Als financiële businesscoach kan ik niet anders dan je te informeren over het prijsverschil 😉. Gespreide betalingen zijn altijd wat duurder dan een eenmalige betaling. Hou hier rekening mee bij je kasplanning, niet alleen als koper, ook als verkoper!   

 

Werk je graag in je eentje aan je financiën?

Voor jou is er de Financielle Academy - Comfort editie. Je kan je hieronder inschrijven en onmiddellijk starten!

Wat klanten vertellen

Bedankt Veerle, dankzij jou heb ik nu een planning & inzicht en heb ik alles op orde. Thx voor jouw financiële raad voor zaak en privé! Je legt de lat hoog en daar was ik naar op zoek. 

Griet

Jij hebt mijn droom helpen realiseren, Veerle.  En met heel veel passie doe ik elke dag wat ik het liefste doe! Dankjewel daarvoor! 

 

 

Elly

Ik voelde me als single mom van A tot Z begrepen, gesteund en gesterkt met iemand als jij die pal achter me stond. Je hebt jezelf mede dankzij je kennis in cijfers, helemaal in mijn case vastgebeten - met succes! Je bent een topvrouw, iemand die zich met hart en ziel inzet!

 

Natacha

Vragen die jij jezelf misschien stelt?

Ik volgde al zoveel opleidingen en trajecten en meer dan de helft werk ik niet af; ik weet niet of het slim is om weer geld uit te geven aan iets wat mijn business moet doen groeien. Ik vertrouw misschien mezelf niet?

First things first: ik hou van ambitieuze vrouwen die willen groeien met hun bedrijf en daarvoor steeds willen bijleren! Maar jezelf accountable houden zal je als ondernemer toch echt moeten leren. Het goede nieuws is: in de Academy help ik jou daarbij. Ik wil graag dat al mijn klanten na afloop tevreden zijn - ik laat je dus niet aan je lot over. Verder: twijfel je aan jezelf of aan mij? Als je wil, mag je altijd een Intake call inplannen en dan bekijk ik samen met jou of het het geschikte moment én de geschikte investering is voor jou of niet, en leer je mij meteen kennen. En tot slot: ik raad mijn klanten altijd aan het rendement van een opleiding mee te nemen in je berekeningen. Als je het moeilijk vindt dit te berekenen, kan je je de vraag omgekeerd stellen: hoeveel kost het jou als je in je eentje blijft verder doen? 

Verder heb je gedurende een jaar toegang tot de modules & de tools – je kan het dus altijd op een later moment terug opnemen.

 

Ik schaam me best wel voor mijn situatie, ik heb er een boeltje van gemaakt. Ik heb je al vaak zien passeren, maar ik durf je gewoon niet contacteren.

🧡 Maar dat is net waarom je mij nodig hebt: laat mij jou helpen. Zonder oordeel. Alleen met heel veel liefde. Als ik jou gerust kan stellen: de meeste van mijn klanten zijn klant geworden op een moment dat  ze het overzicht helemaal kwijt waren en niet meer wisten van welk hout pijlen maken. En ik heb in 25 jaar bij de bank heel veel klanten gezien en gesproken – ik durf bijna zeggen: I’ve seen it all. Echt waar. En ook een beetje eerlijk: als je er een boeltje van hebt gemaakt, is het hoog tijd dat je hulp zoekt. Bij eender wie. Maar neem actie 🧡

 

Ik loop niet graag met mijn financiële situatie te koop. Wie garandeert mij dat mijn gegevens vertrouwelijk worden behandeld? 

Ik begrijp jou helemaal! Als adviseur bij de bank heb ik 25 jaar met klanten gewerkt waarbij discretie en bankgeheim een absolute voorwaarde waren. Intussen is het mijn 2e natuur om gegevens altijd vertrouwelijk te behandelen. Ik kan je volledig geruststellen hierin. Ik werk ook alleen (ik heb nog geen team rondom mij) en zal altijd je toestemming vragen als ik als tussenpersoon iets voor je moet regelen/navragen. 

(Je kan ook als je dat wenst instappen in de Comfort-editie - dan werk je helemaal alleen aan de Modules, moet je niets delen. Hou er dan wel rekening mee dat ik je ook niet kan helpen met vragen.)

 

Ik heb geen geld -  dat is net de reden waarom ik wakker lig..

Ook dit begrijp ik. Ken je ook de oorzaak ervan? Had je andere zakelijke beslissingen kunnen nemen? Zijn je kosten 'te hoog' of je inkomsten te laag? 

Of zit je businessmodel en je prijszetting niet goed? Hoeveel zal het jou nog 'kosten' als je geen hulplijn inroept? Een tip: maak voor jezelf eens de oefening wat je moet verkopen – hoeveel je van een bepaald product of dienst moet verkopen om het bedrag van je inschrijving bij elkaar te krijgen? Wat heb je nog liggen aan uitgaande facturen? Ik ben de laatste die je zal aanraden om hiervoor te lenen. Ik wil je niet met schulden opzadelen. Maar probeer te denken als een ondernemer en aan het rendement wat het je zou opleveren. 

 

Ik heb geen tijd om er nog een traject bij te nemen. 

Wel, met 1 uur coaching kan ik je wellicht niet helpen. De Financielle Academy is echt een opleiding die je belangrijke inzichten en kennis gaat bijbrengen op een gestructureerde manier, op 1 plaats, raadpleegbaar wanneer je dat wenst en waar je dat wenst. Zelf besteed ik elke 14 dagen 1 à 2 uur aan mijn financiële administratie en heb ik een business meeting met mezelf op het einde en aan het begin van elke maand. Dit kan jij wellicht ook implementeren, en na het volgen van alle modules, maak je er hoogwaarschijnlijk met plezier 

tijd voor! De modules komen mondjesmaat in de leeromgeving en blijven 1 jaar toegankelijk. Daartussen doe je je huiswerk en leer je beter ondernemen met meer resultaat. 

Cijfers zijn écht mijn ding niet. Ik ben bang dat ik er niets van ga snappen. 

... en net daarom is deze opleiding voor jou 😉. Echt. Je kan altijd vragen stellen in de community, tijdens de Q&A's en ik leg alles heel helder uit. 

Reviews

Griet - Veerle, ik heb het gevoel dat het EINDELIJK de goede kant uit gaat met mijn financiën. Zoveel dank! 

 

Maaike - Wat jij voor mij gedaan hebt, daar kan ik een boek over schrijven… Ik weet niet waar ik moet beginnen. Je hebt ervoor gezorgd dat mijn administratie op punt is, dat we eindelijk wat meer privé overhouden, en dat mijn omzet op enkele maanden tijd x 1,5 is gegaan! Lieve Veerle, dankjewel! 

 

Katrien - You helped me in the most professional way with various financial issues. I'm still very grateful as your expertise and insight enabled me to take the right decisions and saved me a lot of time!

bottom of page