top of page

boutique finance academy  

Winstgevend & Financieel Slim Ondernemen
dankzij kennis & inzicht. 

BOUTIQUE FINANCE ACADEMY

is het online leerplatform dat ik gecreëerd heb om jou financieel slimmer te leren ondernemen. 

Ik leer je stap voor stap en in eenvoudig te begrijpen taal, hoe je een financieel gezond bedrijf kan uitbouwen, en waarvan je ook privé de vruchten kan plukken.  

"You can't make financial decisions if you're not educated." - D. Bach

 

Voor wie is boutique finance academy? 

 

1. Het is een must voor jou als je een eigen zaak hebt, of een eigen zaak wil starten, en je voelt dat je geen grip hebt op de financiële kant ervan. 

 

2. Het is voor jou als gesprekken met de boekhouder of de bank je altijd wat klein doen voelen. 

 

3. Het is voor jou als je niet weet hoe je nu privé beter kan worden van al je harde werk, zonder je blauw te betalen aan belastingen. Als je je geld aan het werk wil zetten voor jou.  

Wanneer kan ik starten?

De deuren zijn momenteel gesloten. 

Registreer je bovenaan via de link als je op de hoogte wil blijven van een nieuwe startdatum!

Wat is er inbegrepen in het traject? 

Gedurende 3 maanden (duur traject) kan jedeelnemen aan de maandelijkse Q&A in de bijbehorende facebookgroep.

Daarnaast krijg je ook

  • gratis toegang tot het membership incl. Voxer coaching waarbij ik je stok achter de deur ben

  • gratis tools om je financiële administratie te optimaliseren 

  • mijn kijk op je financieel plan, je businessplan en je doelen waardoor je meteen de haalbaarheid van al je plannen kan dubbel checken. 

Is het ook geschikt voor starters? 

 

Zeker! Dit traject is voor elke ondernemer die financiële basiskennis mist. Of je nu al langer ondernemer bent, of nog moet starten.

Je leert in de Academy ook hoe je een winstgevend financieel plan kan opmaken. Dat is zowel voor starters als voor ondernemers die willen groeien / investeren een noodzaak.

 

Is het niet te moeilijk voor mij? Ik ken er echt niet zo veel van.

Nee. Ik beloof je dat ik het gemakkelijk voor je maak. Ik leg alles in eenvoudige taal uit. Blijkbaar - als ik mijn klanten mag geloven - ben ik daar goed in 😉.

Wie ben ik? 

Ik ben Veerle Geubbelmans; ik startte in 2019 als zelfstandige na een 20-jarige loopbaan in de financiële sector. Met Boutique Finance bied ik intussen financiële coaching aan ambitieuze vrouwelijke ondernemers die zowel met hun bedrijf als privé goed willen rondkomen, en die financieel willen groeien - zowel in 'real numbers' als in zelfvertrouwen. 

Klanten die al eerder met mij werkten zeggen o.a. dit: 

Veerle, je gaf me meer inzicht in het financiële papierwerk en zorgde voor een focus op de prioriteiten. Dankzij jou kreeg ik ook meer zelfvertrouwen in het 'so called' onbegonnen werk. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar dankzij Boutique Finance blijf ik on track!  - Emilie

 

Wat jij voor mij hebt gedaan, daar kan ik een boek over schrijven! Eeuwig dankbaar 🧡 - Maaike

Bedankt Veerle, dankzij jou heb ik nu een planning & inzicht en heb ik alles op orde. Thx voor jouw financiële raad voor zaak en privé! Je legt de lat hoog en daar was ik naar op zoek. - Griet

Bedankt! Je bracht me focus & een hoop nieuwe inzichten. Je maakt het allemaal wat eenvoudiger, waardoor het niet als een 'berg' aanvoelt.  - Tineke

Dankzij jouw cursus heb ik alle informatie héél overzichtelijk stap voor stap kunnen implementeren. Zeker een aanrader!  - Julie

Bedankt om ons ook de andere, fiscale mogelijkheden te laten zien die we nog niet kenden. 

Hierdoor kunnen we toch stappen zetten waar we dachten vast te zitten! - Natasha

 

bottom of page