top of page
Maak kans op een gratis strategiegesprek

Ben je op zoek naar:

- een tweede paar ogen bij belangrijke financiële beslissingen

- een stok achter de deur om je financiële administratie bij te houden

- inzicht, kennis en tools om je financiën makkelijker en slimmer te beheren

- hulp, gewoon rechttoe, rechtaan, om een winstgevende onderneming uit te bouwen of op te zetten

- een complete make-over van je financiële situatie

maar draai je intussen rondjes en rondjes, geraak je er zelf niet uit, verlies je tijd, twijfel je aan alles,... omdat cijfers en financiën niet echt jouw ding zijn? 

Waar jij vooral met je core-business wil bezig zijn, heb je intussen ook geleerd dat passie en gedrevenheid alleen niet voldoende zijn en dat ondernemen met succes ook financieel inzicht vraagt.

Als dit voor jou herkenbaar is, ben jij mogelijk een ideale kandidaat voor mijn individueel 1 op 1 programma, waarin ik ambitieuze vrouwelijke ondernemers gedurende een half jaar begeleid & coach naar financieel resultaat voor hun bedrijf én hun privé-situatie. We werken gedurende 6 maanden samen aan je financieel fundament, je money mindset, je aanbod en je prijszetting, je optimale cash- en voorraadpositie, je dagelijks financieel beheer, je zakelijk en privébudget- en begroting, kortom, alles inclusief het opbouwen van een vermogen. (Jawel, ook voor jou!)

Ben jij klaar voor het volgende niveau, doe dan hieronder je aanvraag voor een gratis strategiegesprek.

Om kans te maken op een gratis sessie (reken op +/- 1,5 uur) moet je wel even de bijbehorende vragenlijst invullen en is het belangrijk dat je voldoet aan deze voorwaarden: 

Jij bent:

- een vrouwelijke ondernemer of starter (in hoofd- of bijberoep)

- ambitieus - je wil een winstgevende zaak uitbouwen

bottom of page