top of page
boutique finance

Gratis Masterclass 

Financieel Slim Ondernemen


Nood aan een financiële boost voor je bedrijf én je privé-situatie?

Bekijk hier dan meteen de
M
asterclass Financieel Slim Ondernemen

haute-stock-photography-subscription-brilliant-blue-collection-final-10.jpg

Voor onafhankelijke, vrouwelijke ondernemers die financieel slimme keuzes willen maken. 

In deze Masterclass leer ik jou hoe je je geld in je onderneming slim aan het werk kan zetten, voor meer resultaat en meer gemoedsrust.

Je hebt misschien wel al een goed beeld van je financiële situatie, maar je ziet het resultaat van je inspanningen nog niet op je rekening. 

Je kan jezelf privé nog niet gunnen wat je zou willen of wat je minstens zou 'moeten' kunnen uitkeren. Je werkt hard vóór je bedrijf, tijd dat je er de vruchten van kan plukken. 

Je zet al mooie resultaten neer met je bedrijf, maar je hebt nooit echt een financieel fundament opgezet, waardoor beslissingen meestal genomen worden op basis van je buikgevoel. Je wil weten wat je aan het doen bent, en waar je naartoe kan groeien. Ambitie & doorzettingsvermogen heeft je tot hier gebracht, nu is het tijd om met kennis van zaken verder te doen! 

 

Reserveer 1,5u in je agenda en na afloop weet jij wat er nodig is voor meer financieel resultaat en gemoedsrust, en hoe je daarvoor kan zorgen.

Over Veerle 

Als alleenstaande mama én ondernemer draag ik een dubbele financiële verantwoordelijkheid. Niet alleen naar mijn gezin (ik ben de enige kostwinner), ook naar mijn bedrijf (ik moet mezelf elke maand minstens een loon kunnen uitkeren en al mijn vaste kosten kunnen betalen). Ik heb geen fluwelen kussen zoals 1 van mijn coaches ooit zei.

En net daarom ben ik het aan mezelf verplicht om voor een stevige financiële basis te zorgen.

En die basis - daar heb ik mijn bedrijf voor nodig: 

​Ik zag het meer dan eens bevestigd tijdens mijn 25-jarige loopbaan bij 'de bank'.

 

Het zelfstandig ondernemerschap is lucratief - als je het goed aanpakt! ​

Mijn ‘onafhankelijkheid’ is voor mij de normaalste zaak. Ik vind dat elke ondernemende vrouw baas moet zijn over haar geld (en dat van haar bedrijf) en dat begint met kennis en inzicht.

Naast 25 ervaring als relatiebeheerder en kredietspecialist in de bancaire sector voor businessklanten & professionals, ben ik tevens gecertificeerd Budgetcoach.

IMG_9278 2.jpeg
Klanten vertellen:

Je hebt mij echt goed geholpen met de opmaak van mijn financieel plan en het concreet maken van mijn financiële doelen.

Dit heeft mij zelfvertrouwen gegeven om er zelf aan te beginnen.

Je gaf veel concrete tips - ik vond onze meeting heel waardevol! 

Je legde alles heel eenvoudig en behapbaar uit. Bedankt! Ineke.

Jij hebt mijn droom helpen realiseren, Veerle.  En met heel veel passie doe ik elke dag wat ik het liefste doe! Dankjewel daarvoor! Elly.

Bedankt Veerle, dankzij jou heb ik nu een planning & inzicht én heb ik mijn omzetcijfer bijna verdubbeld! Thx voor jouw financiële raad voor zaak en privé! Je legt de lat hoog en daar was ik naar op zoek. Griet.

bottom of page