top of page

In 2019 nam ik voor de tweede keer in mijn leven een ‘grote’ beslissing. Ik stopte met werken in loondienst, en startte als zelfstandige.

Die andere ‘grote’ beslissing nam ik al 10 jaar eerder: ik zou bewust alleenstaande mama worden. (Wat ik ook deed, een jaar later was mijn zoontje er, helemaal compleet en helemaal zoals het moest zijn).

Beide beslissingen bleken een succes te zijn.

En beide keren was ik degene die er helemaal in mijn eentje voor ging.

Zonder me te laten beïnvloeden door anderen.

Ik hoor vaak mensen zeggen dat ik zo sterk ben. En dan denk ik - ja, logisch toch? Voor mij is het een evidentie. Net zoals je als ondernemer kennis moet hebben over financiën en inzicht in je cijfers een must zijn.  

Ook mijn ‘financiële onafhankelijkheid’ is voor mij de normaalste zaak. 

Ik vind dat elke ondernemende vrouw baas moet zijn over haar geld (en dat van haar bedrijf) en dat begint met kennis en inzicht.

 

Verder ben ik dus al bijna 14 jaar trotse single mama van een coole zoon, heb ik  een lichte koffieverslaving (mijn volgende koffiemachine is de Sage Barista Pro), droomde ik lang van een eigen boekenwinkeltje en zou ik niet kunnen leven zonder muziek. Ooit was ik voorbestemd om professioneel muzikante te worden maar dat liep anders. Sporten is niet mijn 2e adem, maar ik doe mijn best.

Ik omring me graag met mooie dingen, ook als ik werk. Ik word helemaal gelukkig van een mooi bureau, koffiekopjes en leuke stofjes. 

Ik ben een mega introvert en dat is iets héél anders dan stil en verlegen zijn. (Je snapt me ongetwijfeld als je ook introvert bent ;).

Ik heb het wel eens moeilijk met de eenzijdige portrettering van de alleenstaande mama in de pers. Ik hou van koken (niet van bakken) mét een leuk kookboek en een glas wijn erbij.

Ik geloof heel erg in het ietwat ‘liberale’ gedachtengoed dat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar leven te verbeteren. Keuzevrijheid is daarbij het sleutelwoord, samen met zelfleiderschap en stap-eens-uit-de-slachtofferrol.

Naast 25 ervaring als financieel relatiebeheerder en kredietspecialist (voor particulieren alsook voor businessklanten & professionals), ben ik tevens gecertificeerd Budgetcoach.

 

bottom of page